Vacature monteur Elektrotechniek

Zonder jouw inzet en kennis worden de door HDSP Aqua Technologies ontworpen filterkamers en besturingstechniek niet gebouwd en in gebruik genomen. Help jij ons met het aanleggen en afmonteren van elektrotechnische installaties in deze ruimtes?

Standplaats Den Helder , projectlocaties door heel europa, incidenteel buiten Europa

Wat ga je doen?

Als monteur Elektrotechniek werk je met een groep monteurs aan het aanleggen en afmonteren van de elektrotechnische installaties in een filterkamers bij klanten in dierentuinen, publieke aquaria of vermogende particulieren. Je werkt in een groep monteurs en samen bewaken jullie de kwliteit van de installaties. Dankzij jouw capaciteiten verloopt het proces soepel en los je eventuele problemen adequaat op.

Taken en verantwoordelijkheden:
•    Voorbereiden, uitvoeren van elektrotechnische installatiewerkzaamheden in een opgeruimde omgeving;
•    Aanleggen van bekabeling voor elektrotechnische installaties en meet- en regeltechniek;
•    Bijhouden van de projectadministratie en rapportages;
•    Signaleren van meer- en minderwerk en het bijsturen op de financiële ontwikkeling van het project;
•    Bepalen van de positie en route van componenten, kabels en leidingen aan de hand van tekeningen en materiaallijsten;
•    Houd wijzigingen bij op schema's en tekeningen t.b.v. revisietekeningen Inschakelen en testen van elektrotechnische systemen.
•    Is verantwoordelijk voor kwaliteit en kwantiteit van het uitgevoerde werk, gereedschap en veiligheidsmiddelen, alsmede voor de naleving van de veiligheidsvoorschriften

De projecten van HDSP aqua Technologies & Reefbuilders bevinden zich in heel Europa,  De filters en bijhorende techniek worden in een zeer schone omgevingen geplaatst. Jij zorgt ervoor dat de montage van de elektrotechnische installaties voldoet aan de wet- en regelgeving en veiligheidsnormen van de betreffende locatie.
 

Wie zoeken wij?

Als  monteur E heb je:
•    Een afgeronde mbo opleiding richting elektrotechniek
•    Je hebt ervaring als monteur en neemt in het dagelijks werk het voortouw
•    u bent in het bezit van een bewijs van betrouwbaardheid 
•    Ervaring als installatie- of werkverantwoordelijke
•    Affiniteit met meet- en regeltechniek
•    Kennis van materialen voor het installeren en testen van elektrotechnische installaties in medische en farmaceutische ruimten geldt als een pré

Als  monteur E communiceer jij gemakkelijk met je collega monteurs en met de klant. Het opleveren van kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Het samenwerken met monteurs is jou op het lijf geschreven. Problemen pak jij snel aan en je weet altijd een passende oplossing te vinden. Je bent bedacht op het voorkomen van onveilige situaties, ook onder druk.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden. Je werkt aan unieke projecten, voor maatschappelijk relevante opdrachtgevers in een specialistische omgeving. Je krijgt ruimte om je eigen initiatief te ontplooien. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. 

Over ons

Reefbuilders is onderdeel van HDSP aqua Technologies en behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde aquariumbouw- en besturing op filterkamers uit in ruim dertig landen.

HAT heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van filterkamer, dierentuintechniek, beveiliging en domotica. In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand. Alles wat we doen, doen we met  uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit.