Professionals in Beveiliging & KNX Besturingstechniek

HDSP is een veelzijdige en gerenomeerde specialist op het gebied van (KNX) communicatie. Wij zijn alround systeem integrator. Wij realiseren alle vormen van systeem integratie voor onze klanten. Dit voor zowel kleinschalige als grootschalige projecten. een scherp inzicht in de op de markt verkrijgbare systeemdelen, stelt ons in staat om samen met onze eigen ontwikkel afdeling voor u de juiste oplossing te realiseren. Innovatie, professionaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid resulteren in topkwaliteit projecten en oplossingen.

 

Wat als u ons nodig heeft?

Administratie: (financiële vragen) admin@hdsp.nl

Service aanvraag: (melden storing) bestel@hdsp.nl

In onze organisatie werken onze administratieve medewerkers thuis. Wij vragen u vriendelijk niet te bellen maar ons te mailen. Onze monteurs zijn druk bezig met het uitvoeren van werkzaamheden en daarom is het niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen.

 

Contact 0223 62 48 41 wordt doorgeschakeld naar service dienst. Graag uw servicemelding inspreken op voicemail.

Onze voorkeur gaat uit naar een SMS of Whatsapp te sturen naar 06 25 433 796.  voor niet urgente zaken mail naar:    

Administratie: (financiële vragen) admin@hdsp.nl

Service aanvraag: (melden storing) bestel@hdsp.nl

 

Even voorstellen...
HDSP sinds 1999 actief in de beveiligings branche.  Mijn naam is Peter Henrix gestudeerd aan de universiteit van Neyenrode Masterclass Security, Als eigenaar van Reefbuilders & HDSP ben ik verantwoordelijk voor bijna 800 relaties die haar beveiliging en aquaria besturing uitbesteden aan ons team. Uw onderneming is dan ook ons kindje. Wij verzorgen, en groeien mee. Wij zijn er van bewust dat beveiliging ten alle tijden een kostenpost is op de Balance maar, bent u er van bewust dat HDSP de firewall is voor uw onderneming? Beveiliging is noodzakelijk.


Wij adviseren, programmeren en installeren:

 

 

 

Inbraakbeveiliging
Branddetectie
Toegangcontrole
Camerasystemen
Noodverlichting
KNX Domotica
Pompinstallatie
Wateranalyse 
Waterkwaliteitsystemen