Life Support Systems

Life Support Systems (LSS)

Het ontwerp van het aquariumlevensysteem speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de fysieke gezondheid en het welzijn van de soort in elk aquarium.

Aquariumlevensondersteunende systemen (LSS) zijn niet zomaar een waterzuiveringsinstallatie, in het algemene ontwerp en de filosofie vormt het aquarium LSS een inherent onderdeel van het levende ecosysteem en fundamenteel verschillend van een conventionele zwembadfiltratie-installatie. Grote openbare aquaria hebben meer nodig dan alleen waterhelderheid. Waterchemie, systeembiologie, componentmateriaal, omzetsnelheid en zelfs tankstromen zijn allemaal integraal voor de gezondheid van het systeem. Elke vereiste moet worden beschouwd als onderdeel van het ontwerp van het aquariumlevensysteem.

Veel standaard waterbehandelingscomponenten zijn niet geschikt voor de biologische aard van systemen voor het ondersteunen van het leven in een aquarium, of de zoutbelaste omgeving. Om deze reden heeft HDSP Aqua Technologies ons assortiment aquariumlevensondersteunende systemen en componenten al vele jaren ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd.

Ons assortiment commerciële aquarium-LSS-systemen en -componenten omvat:

- Schuimafbrekers 
- zandfilters 
- multifunctionele zakfilters 
- Titanium warmtewisselaars en warmtepompen 
- UV-filters 
- Ozongeneratoren 
- Aquariumslif LSS-systemen

Om een ​​project te versnellen, kosten te verlagen en te zorgen voor kwaliteitsborging, worden aquarium LSS-systemen geprefabriceerd voordat ze ter plekke aankomen, zodat de installatie niet alleen slim, eenvoudig en efficiënt is, maar ook getest en goedgekeurd tijdens het voormontageproces .

Als u meer wilt weten over het ontwerpproces van het aquariumlevensonderhoudssysteem of overleg nodig hebt, kunt u contact met ons opnemen op +31 223 62 48 41 of +31 6 25 433 796