HDSP dierentuin techniek

Uw park beheren met één systeem, HDSP gebouw beheer systeem.

 

Comfortabel leven en verzorgen van dieren, vraagt om een flexibel beheer van luchtbehandeling, verlichting en toegangscontrole. KNX is de standaard voor gebouwautomatisering en domotica. Eén systeem voor optimaal comfort, volledige veiligheid en tegelijkertijd efficiënt gebruik van energie. Het intelligente besturings- en controlesysteem verbindt alle aanwezige systemen tot één uniform geheel. Binnen het beheersysteem spreken alle onderdelen van de gebouwautomatisering dezelfde taal, voor een snelle gegevensoverdracht, meer comfort, meer veiligheid en energiebeheer.

KNX-systemen combineren gebouwbeheer met tal van mogelijkheden en gebruikersgemak. Schakel bijvoorbeeld buitenverlichting op gezette tijden in en uit of bestuur het geïntegreerde systeem middels een tablet of smartphone, zowel binnenshuis als onderweg. HDSP beschikt over erkende KNX-programmeurs en is gespecialiseerd in gebouwautomatisering en volledige integratie van licht, beeld, geluid, klimaat, beveiliging en leefcomfort. De domotica-systemen worden gevisualiseerd op uw apparatuur, zodat u op elk gewenst moment toegang heeft tot uw installaties.

HDSP ontwikkelt domotica-systemen op maat. Van visualisatie en beveiliging- en intercombesturing tot een volledig geïntegreerd besturingssysteem voor optimaal woon- en werkcomfort. Als erkend installateur ontwerpen, programmeren en realiseren we installaties voor woonhuizen en bedrijfsgebouwen, die aansluiten op uw specifieke wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van domotica? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak en ervaar het gemak van gebouwautomatisering in uw dierentuin.