Constructie van (zoo) Aquaria
Reefbuilders  Aquarium Constructie en installatie Service is gebouwd op een zorgvuldig gecoördineerde combinatie van on-site constructie in combinatie met geprefabriceerde systeeminstallatie, gekoppeld aan bewezen wereldwijde sourcing van leveranciers en producten en een wereldwijd netwerk van logistieke diensten.
Het Reefbuilders bouw en installatie team kan zeer geavanceerde aquarium monteren en is  speciaal ontworpen voor de optimalisatie van het aquarium exposities. 
De foutmarge voor aquariumbouwwerkzaamheden is verbluffend klein en de kosten van het falen zijn enorm  hoog. Kwaliteitsbewaking, kennis en kunde is alles.  Reefbuilders staat voor kwaliteit. 

 

PROPRIETARY ON-SITE TECHNIEKEN

Reefbuilders Aquarium Construction and Installation-capaciteiten stellen ons in staat om teams van zeer bekwame specialisten te leiden, coördineren en inzetten voor aquariumbouwlocaties overal ter wereld. Reefbuilders is toonaangevend in gespecialiseerde aquariumservices en heeft door jarenlange ervaring eigen technieken ontwikkeld in 

Blacktip aquaria

Kaaimanverblijven

koi- vijvers 

Kunstmatige koraal riffen bouwen

Aquaria bouw in super yacht  (Oceanco Y715 & Y714 )

Mangrove 

Waar mogelijk traint Reefbuilders zijn eigen talent. onze Reefbuilders teamleiders en gespecialiseerde werknemers zijn onder meer ervaren Reefbuilders-medewerkers die een gemeenschappelijke filosofie delen rond de beste manier om de klus volgens de hoogste normen te laten klaren.

GEPREFABRICEERDE AQUARIUM LEVENSONDERSTEUNINGSSYSTEMEN

Traditionele processen voor aquariumlevensondersteunende systemen omvatten het verzamelen van een groot aantal onderaannemers om het werk ter plekke te doen. De ervaring van Reefbuilders in de industrie stelt ons in staat om aquaria te ontwerpen die de middelen en operationele kosten die nodig zijn om een ​​dergelijke faciliteit te exploiteren, herkennen en verminderen.

De Aquarium Life-ondersteuningssystemen van HDSP Aqua Technologies kunnen afzonderlijk worden aangeschaft, ter plaatse worden geïnstalleerd of worden verzonden als een vooraf samengestelde eenheid.

Met een speciale productiefaciliteit in Den Helder, de thuisbasis van ons Reefbuildersteam. bestaande uit bekwame vakmensen en technici die zijn opgeleid tot onze Reefbuilders-normen van wereldklasse. Dit is ook de basis voor Reefbuilders internationale team van ingenieurs, productiedeskundigen en ervaren internationals uit europa.

SPECIALIST WERKT IN AQUARIUM CONSTRUCTIE

Het aanbod van Reefbuilders voor aquariumbouw omvat specialistische waterdichting, aquariumverlichtingssystemen, aquariumrotsen en ontwerpen en leveren van kunstmatige landschappen, het leveren en installeren van FRP-tanks voor kleinere tentoonstellingen of quarantinetanks in het aquarium.

Het team van specialisten van Reefbuilders dekt al deze fundamentele processen en diensten tijdens de aquariumbouwfase en kan een reeks opties bieden die voldoen aan de budgetvereisten zonder in te boeten aan het creëren van een inspirerende en wereldklasse bezoekerservaring.

ACRYL VENSTERS

Op elk nieuw aquarium is er een mogelijkheid om inspirerende ontwerpeigenschappen te creëren. De enorme ervaring en vaardigheden van Reefbuilders met acryl in openbare aquaria zorgen ervoor dat ideeën en concepten van opwindende kijkervaringen werkelijkheid worden. Omdat acryl een zeer uniek materiaal is, heeft Reefbuilders een hoog opgeleid en ervaren team opgebouwd dat de complexiteit van het werken met gegoten acrylglas begrijpt. Reefbuilders biedt een volledige reeks diensten,  wij leveren uitsluitend Reynold acryl.

.

LOGISTIEK & AQUARIUM PROJECTBEHEER

Vanwege de complexe aard van aquariumconstructies, zijn projectbeheer en projectprogrammering van cruciaal belang om het project op tijd te kunnen leveren voor de grootse opening, en het belangrijkste voor het leveren van het aquarium binnen de budgetvereisten van de klant.

De klanten van Reefbuilders kunnen er zeker van zijn dat kwaliteit, tijdschema's en normen van wereldklasse met succes worden vervuld.