Constructie van rif & planten

Reefbuilders.nl is een van de grootste synthetische koraal leveranciers in Europa.

Wij zijn trots om ons assortiment van zeer naturalistische kunst koralen te presenteren. Onze replica koralen zijn gegoten uit echte koralen met molding materialen die de hoogste graad van detail en textuur, in de indrusty voorzien. Zij worden individueel gegoten in niet-giftige materialen, en behoudt de flexibiliteit, zodat in tegenstelling tot stijve hars koralen zullen ze niet barsten of breken wanneer geborsteld door duikers of haaien. De kleur is een integraal onderdeel van het materiaal en wordt niet alleen toegepast op het oppervlak en als zodanig behouden hun kleurvast eigenschappen jarenlang. Reefbuilders.nl koralen hebben een gepatenteerd bevestigingssysteem gebaseerd op een nylon pen die geboord en vastgezet kan worden in het levendsteen, maar later kan
het koraal gemakkelijk worden verwijderd om te reinigen. Reefbuilders.nl levert en maakt ook gebruik van de kunstmatige "pangea rock" koralen. Al deze koralen en rif decoraties zijn individueel met de hand gemaakt. 

 


Wij streven ernaar om ons steentje bij te dragen aan het behoud van de wereld natuurlijke koralen en riffen door het creëren van mooie en realistische synthetische koralen en rif inserts. Ons museum-kwaliteit aquarium decoraties zal elk aquarium verbeteren, zonder de onnodige oogsten van delicate levende koralen. Elke mariene ongewervelde in onze uitgebreide collectie wordt onderzocht voor biologische nauwkeurigheid, kleurvariaties en cast van echte koraal skeletten. Na uitgebreid onderzoek hebben we een gepatenteerde mix ontwikkeld van materialen alleen gebruikt in pangea rock Synthetic Koralen. Openbare aquaria, dierentuinen en musea wereldwijd vertrouwen op pangea rock om hen te voorzien van onze bekroonde artificiële koralen voor hun exposities.