By Reynolds

Reynolds Polymer is 's werelds leider in hoog ontwikkelde acryl- en polymeermateriaalproducten. Reefbuilders levert kant-en-klare projecten in de aquaculture over de hele wereld. Er is geen project te groot, te ingewikkeld, te visionair - we bouwen het onmogelijke.

Door middel van onze geavanceerde acryl gietproces, lijmtechniek en ontwerpers, is RPT consequent baanbrekend wat kan worden bereikt met acryl. In tegenstelling tot de rest van de industrie die meerdere, dunne acryl vellen aan elkaar lamineerd, wordt bij ons elk project op maat gegoten in de gewenste dikte. Dit zorgt voor een betere optische en thermoforming eigenschappen, waardoor het mogelijk grotere ontwerpvrijheid vrijheden. Onze lijmtechniek is onovertroffen, en met de flexibiliteit van het uitvoeren van de hechting op het terrein of in de fabriek kunt u zowat elke denkbare configuratie. Onze buigtechnieken maken het onmogelijke en brengen van uw droom tot leven. 

Heeft u een project waarbij een acrylraam wenselijk is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Installatie

De installatie van een acrylpanel vereist een bepaald niveau van deskundigheid. Vaak vereist de locatie en het type installatie creatieve probleemoplossing en artistieke finesse. Onze projectmanagers werken nauw samen met bouwbedrijven, aannemers en andere professionals uit de industrie om het project op een effectieve en efficiënte manier tot een goed einde te brengen, na onze bewezen belangrijke stappen. 

Pre-installatie

Er is geen ruimte voor fouten in het installatieproces, vooral vanwege de hoeveelheid druk waaraan grote panelen vaak worden blootgesteld. RPT-technici zullen eventuele scheuren of afwijkingen in betonnen draagvlakken opmerken die moeten worden gecorrigeerd en er zullen herstelprocedures worden aangepakt. Ze zullen ook bevestigen dat alle metingen en kortingen correct zijn voordat de panelen ter plaatse worden gebracht.

Installatie

Als het gebied goed is voorbereid, houdt RPT toezicht op het lossen en plaatsen van de panelen in de sponning of opening. In de loop van meer dan 1900 projecten in 57 landen hebben we elk denkbaar type kraan- of kettingval-gebaseerde installatie voltooid. 

Afdichting

De juiste afdichting van alle sponningen en panelen, evenals de juiste afmetingen en het ontwerp van het afdichtingssysteem is cruciaal voor elk acrylproject. RPT bepaalt het juiste afdichtingssysteem en de voorwaarden voor de panelen in elk project, ongeacht de grootte.

On-Site Bonding

RPT heeft de kunst van on-site verlijming geperfectioneerd. Ons gepatenteerde R-Cast-bindmateriaal en bedrijfseigen methoden kunnen een naadloos zichtpaneel voor elke expositie creëren, ongeacht de grootte of dikte. In tegenstelling tot gelamineerde acrylbanden die licht aantrekken en focussen, zijn onze monolithische banden onzichtbaar voor kijkers. Lelijke of ongepaste koppelingen leiden af ​​van de kijkervaring die onze klanten willen creëren.

 


Reynolds Polymer is the world’s leader in highly engineered acrylic and polymer material products. For over 30 years, we have provided turnkey projects in the aquarium, architectural, signage, furniture, and scientific industries across the globe. There is no project too big, too complicated, too visionary—we build the impossible.