Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

Ondersteuning en begeleiding voor aquarium haalbaarheid, scoping en het genereren van ideeën in zeer vroege stadia.

Het begint met een eenvoudig idee, het bouwen van een aquarium.

Of het nu gaat om een ​​iconische functie voor een groot winkelcentrum, een kenmerk voor een luxueus hotel, een onderzoeksfaciliteit in een universiteit, een prestigieus display voor een hoofdkantoor, een opbeurende presentatie voor een ziekenhuis of de grootste waterattractie van een land, Reefbuilders Concept Development Service beantwoordt de talloze vragen die snel zo'n idee volgen.

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een aquarium? Wat zou het kosten en zou het haalbaar kunnen zijn? Zijn aquariums moeilijk te beheren? Wie en hoeveel aquariummedewerkers zijn er nodig? Hoe is een aquariumconcept ontwikkeld? Hoe lang duurt het aquariumbouwproces?

Dit zijn slechts enkele van de vragen die rijzen in de vroege stadia van een aquariumbouwproject. Reefbuilders ontwerpt, bouwt, exploiteert en onderhoudt enkele van 's werelds grootste aquariums over de hele wereld.

Reefbuilders Concept Development Service is voor iedereen die nadenkt over de haalbaarheid en de initiële aquariumontwerpen. Assisteren van investeerders, planners, architecten, overheden en ontwikkelaars.


Maquette

Het doel van een architectonisch maquette is om de architectuur van een project of gebouw te laten zien. Geschikte schalen zijn 1:100 en 1:50. Als het gebouw erg groot is, kan 1:200 of 1:250 ook een goede optie zijn. Een kleine aquaria zou ook nog op 1:25 gemaakt kunnen worden, al vind ik deze schaal meer geschikt, als je ook een techniekkamer met ontworpen pompen en filters wilt weergeven.